Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Robotmegállítás

Tisztelt Bloggerek!

Megkeresések kapcsán finomítottuk a zártkörű blogok egyes működéseit. A következők változtak:

Tovább»

Sablonikum

Bővültek rendszerünkben fellelhető instant blogdizájnok, vagyis a sablonok. Gyorsjelentés.

Tovább»

Fokozódó kategóriák

Hamarosan elindul a Blogger rendszeres havi díjversenye, a Hónap Blogja, így kaptunk az alkalmon, hogy a címlap kisebb átgyúrásával igyekezzünk megfelelni a blogíróink és blogszerkesztőink igényeinek.

Tovább»

Friss sablonok

Kedves Bloggerek, további negyvennel bővült a választható, előre elkészített blogarculatok gyüjteménye. Böngésszétek, használjátok egészséggel!

Bővült a Blogger címlap

Rövid szolgálati közlemény: a nyitóoldalon ezentúl 6 helyett 7x6 (42...) blogot ajánlunk a látogatók figyelmébe, kategóriákba rendezve. Ez számításaink szerint elősegíti majd az elmélyült olvasgatást, és fokozza a pozitív visszacsatolást.

üdvözlettel,

a Blogger.hu csapat

Faltól falig

Kedves Bloggerek! Az elmúlt napokban a Generál Média legnépszerűbb oldalain átívelő művelettel igyekezünk összekötni ezentúl az írókat az olvasókkal: blogfalakon népszerűsítjük a legélvezetesebb magánpublikációkat a MyVip, MyClub, Szerelem, Farm, Apuci/Anyuci, és a DonnaLight címlapjain. A tematikusan szerkesztett blogfalak terjeszkedése tovább folytatódik a következő hetek során, tehát soha nem volt jobb alkalom, hogy kiengedjétek a bennetek rejlő szellemet! Hip-hip!

Új sablon tömkeleg

A kellemetlen, esős időjárásra tekintettel irgalmatlan sok sablonnal bővítettük a Blogger kínálatát. Új távlatok nyíltak a grafikai telítettség és hangulatok skáláin. Kellemes böngészést, további jó blogolást kívánunk!

a Blogger.hu csapata

Viva La Behozatal!

Kedves Írók, Olvasók!

Tegnap óta működik a Bloggeren az Import funkció, tehát adott a lehetőség blog/blogok átköltöztetéséhez. Az import funkciót a Beállításoknál találjátok meg, egyelőre a blog.hu és WordPress alól exportált blogokat képes elfogyasztani.

Köszönjük a figyelmet! További kellemes blogolást!

Powered by Blogger.hu