Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Gyertek, nyertek

Tisztelt írók, olvasók!

Van szerencsém bejelenteni, hogy nyílnak a kapuk népszerű Hónap Blogja versenyünk aktuális, árilisi fordulójára.

Tovább»

HB: viszlát Tél

Tisztelt írók, olvasók!
Hamarosan teljes erővel beköszönt a fény és csipogás, amelyet tavasznak nevezünk, így haladéktalanul megnyitjuk Hónap Blogja versenyünk márciusi fordulóját.
Tovább»

HB Február: Szenvedélyünk a konyha

Kedves Bloggerek, Drága Érdeklődők!

A zsűri pontozott és a pontszámokat tartalmazó kávéfoltos szalvétát a legyőzhetetlen Ripley hadnagy egy horpadt folkszvágen csomagtartójában rejtőzve a legnagyobb titokban elhozta és kézbesítette nekem, így nem maradt más hátra, mint hogy kihirdessük szuper háziversenyünk győztesét:


Tovább»

HB: jelöld a szerelmed!

Kedves, drága írók, olvasók!
Mindannyian alig várjuk a tél végét, farsangot és a Bálint-napot és a Blogger.hu februári házi versenyét, a Hónap Blogját.
Tovább»

HB Január: Magánügyek, kultúra

Kedves Bloggerek, Drága Érdeklődők!

A zsüri, miután megsuhogtattuk az izzó piszkavasat feje fölött, szorgalmas pontozásba kezdett, majd a pontszámokat a kínai császár testőrségének felügyelete mellett továbbították a kiszámoló és eredményhirdető szakemberhez. Jöjjön tehát a győztes!

Tovább»

HB - Hejhó, lecgó!

Kedves, drága írók, olvasók!
Bizonyára már Ti is kimostátok és kifésültétek az utolsó konfettiket és kölyökpezsgősdugókat a hajatokból és készen álltok a Blogger.hu népszerű és népszerűsítő jellegű házi versenyének újabb fordulójára.
Tovább»

Powered by Blogger.hu